FAQ

  Kom i god tid

Bridgesailing.dk skibene ligger ved en kaj i havnen. Derfor kan det for jer som gæster nogle gange tage tid at finde jeres skib. Alle skibe er markeret med et stort bridgesailing.dk beachflag.

Da der kan være mellem 20-50 gæster på hver sejltur, skal det forventes at boarding kan tage tid da vi kontrollerer alle bookinger ved boarding.

 

Vi anbefaler at gæster ankommer 20-30 min før afgangstidspunkt.

  Parkering

Ved hvert BridgeSailing afgangssted er der forskellige muligheder for parkering. Da vi sejler fra havneområder og oftest fra mindre byer er der oftest altid fri parkering eller betalingsparkering tæt placeret på afgangsstedet. Bridgesailing.dk er ikke ansvarlig for jeres parkering.

 

På enkelte af p-pladserne er der lader stik til elbiler. Det er jeres eget ansvar at undersøge parkeringstid og opladnings pris på forhånd.

  Afgangstidspunkt

Afgangstidspunktet er det tidspunkt der er booket tid til. Derfor den tid der står på billetten er den påregnet afgang.

  Ankomst med offentlig transport

Under destinationer kan I læse mere om mulig offentlig transport til ankomst ved jeres BridgeSailing skib.

  Handicappede

Bridgesailing.dk skibene er oftest gamle skibe i form af fiskekuttere, træskibe m.fl. Derfor er der ikke særlige hensynstag til folk med et handicap. Hvis I planlægger en tur opfordre vi at I kontakter Bridgesailing.dk på contact@bridgesailing.dk hvor til vi kan tage en dialog omkring hvilke muligheder der eventuelt kunne være på en af de tilknyttede skibe.

  Glemte sager

Glemte sager afleveres til kaptajnen på skibet. I er altid velkommen til at kontakte os på contact@bridgesailing.dk så kan vi forhører kaptajnen om jeres ejendel forefindes der.

 

Vi afleverer løbende glemte sager til den lokale politistation.

  Kæledyr

Det er IKKE tilladt at medbringe nogen former for kæledyr på bridgesailing.dk ture. Dette gælder, men er ikke begrænset til, hunde og katte.