Persondata- og Cookie politik

Persondata- og Cookie politik

Generelt

Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, sociale medier indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, ansøgning om sponsorater, undersøgelser eller øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
De klassiske oplysninger er: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse køb på webshop, køb af sæsonkort eller tilmelding til nyhedsbrev.
Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataloven.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet bridgesailing.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Nyhedsbrev

Ved booking på bridgesailing.dk kan du tilvælge, at bridgesailing.dk må sende dig markedsføringsmateriale via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud. Ved tilmelding til Bridgesailing.dk nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve samt servicemails pr. e-mail fra Bridgesailing.dk
Materialet kan også indeholde gode tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere, herunder f.eks. Rabatter, nyheder og fordele.

 

Konkurrencebetingelser ved nyhedsbrev sign-up

Hver den 1. i måneden trækker Bridgesailing.dk én tilfældig vinder af en bridgesailing.dk tour for 3 personer, blandt alle nye, der har tilmeldt sig Bridgesailing.dk nyhedsbrev den seneste måned. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen, og du kan kun deltage én gang.
Vi sender en mail direkte til vinderen, der får besked i løbet af den første uge i måneden. Hvis vinderen ikke svarer retur til Bridgesailing.dk inden for 7 dage, trækkes der en ny vinder.
Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller anden gyldighedsperiode.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Brigdesailing.dk, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.
Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

 

Links

Bridgesailing.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Disse sider ligger uden for vores kontrol, hvorfor vi ikke kan påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse contact@bridgesailing.dk