Copenhagen Ocean View - Afgang 18:00

Varighed

2 Timer

Tur Type

Øresund

Gruppestørrelse

25 personer

Lokation

Øresund - Copenhagen

Oversigt

Oplev København fra Øresund og tag med den charmerende og autentiske kutter M/S Odysseus på tur. En eksklusiv tur med Øresundsbroen som baggrund imens man sejler tæt på Ungdomsøen, Flakfortet samt krydser Danmarks travleste søfarts område. Hver tur byder på unikke oplevelser med store skibe, dyreliv, Copenhagen skyview og oplevelsen om at sejle på en rigtig kutter.

 

Info om M/S Odysseus

Odysseus blev oprindeligt bygget i Esbjerg i 1960 til trawlfiskeri på Nordsøen og kunne den gang laste op til 50 tons fisk. Skibet var nummer 83 i serien bygget af Brdr. Lauridsen, og er bygget eg på eg. Det betyder at både spanterne og plankerne er eg. I 1987 blev Odysseus ombygget til chartersejlads. I 1990 blev hovedmotoren udskiftet med den Scania DS 11, som driver skibet den dag i dag. Med sine 162 kW/217hk given den skibet en topfart på 9,5 knob.

FAQs

Regler om bord på M/S Odysseus
Til hver en tid skal gæster efterleve kaptajnens og besætningens anvisninger.
Følgene er forbudt:
· OPHOLD I STYREHUSET ER FORBUDT i dårlig vejr og ved sejlads i mørke
· STØJENDE ADFÆRD ( Råben, piften & løb ) på dækket er Forbudt, ( da det kan forveksles med MAND OVER BORD)
· UMÅDEHOLDEN indtagelse af SPIRITUS, samt udskænkning af STÆRKE drikke til personer under 18 År er forbudt
· OPHOLD i maskin rummet er Forbudt
· Medbringelse af fiskeudstyr
Anvisninger:
· SØSYGENS KVALER bedes hældt UD OVER SIDEN, og ikke på WC'et ej heller i SALONEN.
· OMBORDSTIGNING og fra Borde skal foregå på anviste STED og kun efter TILLADELSE fra besætningen
· TVIVLSSPØRGSMÅL Vedr: regler, ophold og sejlads rettes til SKIPPER eller REDERIET Rederiets erstatningspligt ophører, såfremt REGLEMENTET ikke overholdes. I almindelighed kan erstatning kun søges, såfremt der tale om forsømmelse fra besætnings eller rederiets side. I øvrigt henvises til Rederiets alm. Forsikringsbestemmelser.
Vejret og aflysninger
Det er altid i skippers ret til på stedet at vurdere om en tur skal aflyses eller gennemføres i de givne vejrforhold. I tilfælde af aflysning vil gæsterne automatiske få tilbudt ombooking eller en tilbagebetalt deres billetter.
Bridgesailing.dk er ture der foregår på åben vand, derfor kan vind og vejrforhold have en bestemmelse for om en tur bliver gennemført eller ej. Derfor kan Bridgesailing.dk til en hver tid aflyse en tur min. 10 timer før afgang. Dette sker via mail og sms til billetholderen. I dette tilfælde automatiske få tilbudt ombooking eller en tilbagebetalt deres billetter.
Sikkerhed ombord
Skibet er omfattet af ISM «International Safety Management». Skibet blev første gang certificeret efter dette system ved dets indførelse i 1997. Gæster er under sejladsen forsikret af rederiets kasko og ansvarsforsikring, efter gældende regler for op til 5.000.000 kr. i personskade. Dog kan der kun rejses erstatningskrav mod rederiet, såfremt der er tale om forsømmelse eller svigt fra besætningens side. Skader, som fald i ved gyngeri, skader med fiskegrej eller knive f.eks under rensning af fisk osv., henvises til folks egen fritids og ulykkesforsikring. Ombord er der sikkerhedsinstruktioner og evt. spørgsmål vil kunne besvares af besætningen.
Sikkerhed til SØS
Skibet er godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med lystfiskere og gæster i Danske farvande. Båden bliver synet en gang om året. Både skrog, maskine og udrustning opfylder de meget strenge sikkerhedskrav. Båden er bemandet med kvalificeret mandskab efter gældende regler og krav og udstyret med bla redningsflåder som ved uheld selv udløses og kommer op til overfladen. Redningsveste til samtlige ombord. Bemærk dog at disse dog ikke udleveres til brug på turen. Disse er pakket i afmærkede kasser på dækket og må kun bruges i nødstilfælde. Til børn under 14 år vil der være adgang til udlevering af veste.
Forsikring og godkendelser:
Passagerer vil under opholdet ombord være omfattet af skibets normale forsikringer. Det skal dog påpeges, at man kun kan rejse erstatningskrav såfremt det kan påvises, at skaden er sket ved sløseri fra mandskabets side, og altså ikke ved almindelige skader, hvor f.eks. man har skåret sig på en kniv eller man er faldet af sig selv, etc. Tyveri eller mistet egendele kan ikke erstattes. I almindelighed ophører rederiets ansvar, når skibet forlades. Skibet er godkendt af Søfartsstyrelsen og opfylder alle de krav som stilles til danske lystfiskerfartøjer, f.eks. redningsudstyr, lønnings højde m.m

Tur Lokation

M/S Odysseus Bekræftet

Medlem siden Apr 2021

fra 145 kr

Ekstra priser:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
Kupon anvendt {{ discount.value }} {{ discount.type }} Kuponen er ikke tilgængelig eller udløbet
  • {{ total_price_html }} {{ total_price_html_discount }} {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
Mandag 18:00 - 20:00
Tirsdag 18:00 - 20:00
Onsdag 18:00 - 20:00
Torsdag 18:00 - 20:00
Fredag 18:00 - 20:00
Lørdag 18:00 - 20:00
Søndag 18:00 - 20:00
fra
145 kr