Storebælt - Afgang 09:00

Varighed

2 Timer

Tur Type

Storebælt

Gruppestørrelse

25 personer

Lokation

Storebælt - Korsør

Oversigt

Tag på en eksklusiv oplevelse ud til verdens næststørste hængebroer. Sejl ud på Storebælt med den charmerende og autentiske kutter M/S Hanne Berit. En unik oplevelse af Storebælts natur og Storebæltsbroens flotte arkitektur. Vi alle har prøvet at kører over broen, men at sejle under broen er en helt unik og særlig oplevelse. 

 

Info om M/S Hanne Berit

Hanne Berit er bygget i 1945, på sydhavns værftet, og er i en serie på 5 skibe til søværnet. Hanne Berit blev leveret under navnet Ertholm til søværnet lige efter krigen, som blev brugt til mine strygning I Grønland, men søværnet ændrede planer og skibet kom aldrig derover. Derimod blev skibet brugt til forskellige opgaver i indre danske farvande, såsom storebælt med søredning farvandsovervågning og andre militære opgaver. Skibet blev købt af søværnet i 1980 og navngivet Hanne Berit og ombygget til lystfisker og tursejlads.

FAQs

Regler om bord på M/S Hanne-Berit
Til hver en tid skal gæster efterleve kaptajnens og besætningens anvisninger.
Følgene er forbudt:
· OPHOLD I STYREHUSET ER FORBUDT i dårlig vejr og ved sejlads i mørke
· STØJENDE ADFÆRD ( Råben, piften & løb ) på dækket er Forbudt, ( da det kan forveksles med MAND OVER BORD)
· UMÅDEHOLDEN indtagelse af SPIRITUS, samt udskænkning af STÆRKE drikke til personer under 18 År er forbudt
· OPHOLD i maskin rummet er Forbudt
· Medbringelse af fiskeudstyr
Anvisninger:
· SØSYGENS KVALER bedes hældt UD OVER SIDEN, og ikke på WC'et ej heller i SALONEN.
· OMBORDSTIGNING og fra Borde skal foregå på anviste STED og kun efter TILLADELSE fra besætningen
· TVIVLSSPØRGSMÅL Vedr: regler, ophold og sejlads rettes til SKIPPER eller REDERIET Rederiets erstatningspligt ophører, såfremt REGLEMENTET ikke overholdes. I almindelighed kan erstatning kun søges, såfremt der tale om forsømmelse fra besætnings eller rederiets side. I øvrigt henvises til Rederiets alm. Forsikringsbestemmelser.
Vejret og aflysninger
Det er altid i skippers ret til på stedet at vurdere om en tur skal aflyses eller gennemføres i de givne vejrforhold. I tilfælde af aflysning vil gæsterne automatiske få tilbudt ombooking eller en tilbagebetalt deres billetter.
Bridgesailing.dk er ture der foregår på åben vand, derfor kan vind og vejrforhold have en bestemmelse for om en tur bliver gennemført eller ej. Derfor kan Bridgesailing.dk til en hver tid aflyse en tur min. 10 timer før afgang. Dette sker via mail og sms til billetholderen. I dette tilfælde automatiske få tilbudt ombooking eller en tilbagebetalt deres billetter.
Sikkerhed ombord
Skibet er omfattet af ISM «International Safety Management». Skibet blev første gang certificeret efter dette system ved dets indførelse i 1997. Gæster er under sejladsen forsikret af rederiets kasko og ansvarsforsikring, efter gældende regler for op til 5.000.000 kr. i personskade. Dog kan der kun rejses erstatningskrav mod rederiet, såfremt der er tale om forsømmelse eller svigt fra besætningens side. Skader, som fald i ved gyngeri, skader med fiskegrej eller knive f.eks under rensning af fisk osv., henvises til folks egen fritids og ulykkesforsikring. Ombord er der sikkerhedsinstruktioner og evt. spørgsmål vil kunne besvares af besætningen.
Sikkerhed til SØS
Skibet er godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med lystfiskere og gæster i Danske farvande. Båden bliver synet en gang om året. Både skrog, maskine og udrustning opfylder de meget strenge sikkerhedskrav. Båden er bemandet med kvalificeret mandskab efter gældende regler og krav og udstyret med bla redningsflåder som ved uheld selv udløses og kommer op til overfladen. Redningsveste til samtlige ombord. Bemærk dog at disse dog ikke udleveres til brug på turen. Disse er pakket i afmærkede kasser på dækket og må kun bruges i nødstilfælde. Til børn under 14 år vil der være adgang til udlevering af veste.
Forsikring og godkendelser:
Passagerer vil under opholdet ombord være omfattet af skibets normale forsikringer. Det skal dog påpeges, at man kun kan rejse erstatningskrav såfremt det kan påvises, at skaden er sket ved sløseri fra mandskabets side, og altså ikke ved almindelige skader, hvor f.eks. man har skåret sig på en kniv eller man er faldet af sig selv, etc. Tyveri eller mistet egendele kan ikke erstattes. I almindelighed ophører rederiets ansvar, når skibet forlades. Skibet er godkendt af Søfartsstyrelsen og opfylder alle de krav som stilles til danske lystfiskerfartøjer, f.eks. redningsudstyr, lønnings højde m.m

Tur Lokation

M/S Hanne Berit Bekræftet

Medlem siden Mar 2021

fra 145 kr

Ekstra priser:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
Kupon anvendt {{ discount.value }} {{ discount.type }} Kuponen er ikke tilgængelig eller udløbet
  • {{ total_price_html }} {{ total_price_html_discount }} {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
fra
145 kr